vrijdag 22 oktober 2010

Weinig nieuws onder de ZON!!

De titel vertelt jullie alles wat jullie moeten weten.

- Er gebeurt eigenlijk redelijk weinig interessants hier in Forlì. We hebben wel de les Traduzione van het 3e jaar omgeruild naar die van het 2e jaar. Het was gewoon te moeilijk voor ons. De tekst die we moesten vertalen was ten eerste al zeer literair Frans met 'familiair' Frans ertussen en dat moesten we dan ook omzetten in literair Italiaans met 'familiair' Italiaans ertussen. Wat voor ons dus redelijk onmogelijk is aangezien het beide vreemde talen zijn en we geen idee hebben hoe 'familiair' Italiaans eruit zou moeten zien... Gelukkig werd deze keuze goedgekeurd en kunnen we volgende dinsdag eindelijk onze Learning Agreement in orde brengen.

- Zon! Jawel, de zon is eindelijk terug in Forlì! En we genieten er met volle teugen van. Het is hier niet zo heel warm, maar om de een of andere reden maakt de zon ons weer vrolijk :-)

- We zijn hier allebei op dezelfde dag een beetje verkouden geworden. 's Morgens wakker geworden met zere keel en hoofdpijn. "Wie ziek is, doet er alles aan om zich weer beter te voelen!" is ons motto :-) Dus zijn we vandaag naar de markt geweest en hebben we allebei een trui gekocht :-) Hier zijn de foto's van onze 2 nieuwe truien!




Voila :-) Onze nieuwe, superleuke truien! Wij zijn er blij mee en we zijn weer opgevrolijkt voor vandaag. Wat zullen we morgen doen om ons op te vrolijken?

Ciao!

-x- Elena

3 opmerkingen:

  1. Naar de A&O? Veel eten kopen? hahahahaha!
    Ik ben ook echt superblij met mn lange trui! :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hey,
    spijtig dat jullie je niet zo goed voelden. maar troost je, hier in België gebeurt dat ook maar dan zonder zon :(
    Ik heb een amandelonsteking en lig al een week ziek in bed :(
    Maar dan heb ik wel veel tijd om je blog te lezen ;)

    Wel leuk dat je je lessen zo mocht omwisselen want dat lijkt me inderdaad wel erg moeilijk.
    Hopelijk vallen de andere lessen beter mee!!

    Groetjes
    xx
    Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoy Eline
    Eindelijk heb ik er eens werk van gemaakt om een reactie te schrijven.Bij deze wil ik even vemelden dat ik het leuk vind om je schrijfsels te lezen.Jij bent niet alleen een goede schrijfster maar bovenal een schrijf-STER:).Sommige verhalen zijn echt prachtig!

    Je motto zit echt goed!Groot gelijk om je niet door een verkoudheidje de das te laten omdoen!Tof dat je zo goed overeen komt met Xana en dat jullie elkaar kunnen steunen!
    Nog veel geluk daar in het verre Forli......Je bent vele kilometers van ons vandaan maar toch zooooooo dichtbij want we dragen je in ons hart......
    Lieve grjes van tanta Marita xx

    BeantwoordenVerwijderen